Walmart Kreditinė kortelė – Kaip pateikti prašymą internetu

Pristatome pirmalaikiams pirkėjams skirtos Walmart kredito kortelės privalumus atrakinantį pateikimo internetu procesą.

Čia rasite informaciją apie kortelės funkcijas ir privalumus bei kaip juos naudoti be pastangų. Sekite šiuos žingsnius, kad šiandien pradėtumėte mėgautis privilegijomis.

ADVERTISEMENT

Kas yra „Walmart“ kredito kortelė?

Ši kredito kortelė siūlo pirkėjams įvairių privalumų, įskaitant apdovanojimus ir taupymo galimybes, siekiant pagerinti jų apsipirkimo patirtį.

Walmart kredito kortelių tipai

Kiekviena kortelė siūlo skirtingas naudą, kad atitiktų Jūsų pirkinių poreikius.

Walmart Rewards Card

Ši kortelė siūlo puikius atlygius be mėnesinių mokesčių ar minimalių balansų. Galite užsidirbti 3% pinigų atgal pirkdami Walmart’e ir mėgautis be jokių mokesčių pervedimais viršyta limitą.

ADVERTISEMENT

Capital One® Walmart Rewards® Card

Užsidirbkite 5% pinigų atgal už pirkinius Walmart.com svetainėje ir 2% parduotuvėse. Taip pat gausite 1% pinigų atgal už pirkinius visose kitose vietose, kur priimamas Mastercard.

Naudos ir Apdovanojimai

Šie funkcijos pagerina jūsų apsipirkimo patirtį ir padeda jums sutaupyti pinigų.

Pinigų grąžinimo pasiūlymai

Su šiomis kortelėmis galite gauti pinigų grąžinimą už kiekvieną pirkimą. Mėgaukitės 3% pinigų grąžinimu „Walmart“ ir daugiau.

ADVERTISEMENT

Specialūs Finansavimo Variantai

Šios kortelės siūlo specialų finansavimą tinkamoms pirkiniams, be mokesčių pereinamąjį kreditą bei 3,00% metinį taupymo pridėtinį pelną.

Kvalifikaciniai Kriterijai

Jums reikia atitikti konkretų reikalavimus norint pateikti paraišką dėl „Walmart“ kredito kortelės. Žemiau pateiktas pagrindinių kriterijų sąrašas:

  • 18 metų arba vyresnis
  • JAV gyventojas
  • Galiojantis Socialinio Draudimo Numeris
  • Gera kredito reitingas

Kaip taikyti šiai kredito kortelei internetu?

Internete kredito kortelei taikytis yra paprasta ir patogi. Šie žingsniai padės jums efektyviai užbaigti savo paraišką.

Zingsnis po žingsnio paraiškos procesas

Norėdami pradėti, apsilankykite „Walmart Credit Card“ paraiškos svetainėje. Čia rasite visą būtiną informaciją.

Apsilankykite „Walmart“ kredito kortelės paraiškos svetainėje

Eikite į oficialią paraiškos puslapį. Pasitikrinkite, ar svetainė yra saugi ir prasideda nuo „https.“

Tai užtikrins jūsų informacijos saugumą. Pradėkite paraiškos procesą paspausdami tinkamą nuorodą.

Pasirinkite norimą kortelės tipą

Pasirinkite tarp „Walmart Rewards Card“ ir „Capital One® Walmart Rewards®“ kortelių. Perskaitykite kiekvienos kortelės privalumus, kad nuspręstumėte, kuri jums labiausiai tinka.

Paspauskite ant norimos kortelės tipo, kad galėtumėte ją gauti. Tai pervedžia jus į kitą žingsnį procese.

Užpildykite Asmeninę informaciją

Prašome įvesti savo duomenis tiksliai, įskaitant jūsų vardą, adresą ir Asmens kodą. Patikrinkite visą informaciją prieš tęsdami. Tikslumas yra svarbus norint sėkmingai pateikti paraišką.

Apžvalgos sąlygos ir nuostatos

Rūpestingai perskaitykite pateiktas sąlygas ir nuostatas. Supraskite palūkanų normas, mokesčius ir kitus svarbius detalius.

Prieš tęsdami, įsitikinkite, kad jums patogios sąlygos. Šis žingsnis yra kritinis, siekiant išvengti būsimų nesusipratimų.

Pateikite paraišką

Po visos informacijos peržiūros pateikite savo paraišką. Dvigubai patikrinkite, ar nėra klaidų prieš galutinį pateikimą. 

Spustelėkite pateikimo mygtuką, kad pateiktumėte savo paraišką peržiūrai. Kai ji bus sėkmingai pateikta, gausite patvirtinimą.

Patys sėkmingiausi paraiškos patarimai

Didesnių patvirtinimo galimybių dėl šių naudingų patarimų laikymosi.

Užtikrinkite tikslią informaciją

pateikite tikslią ir pilną informaciją visame paraiškos procese. Klaidos gali sukelti vėlavimus arba atmetimą. Prieš pateikdami patikrinkite savo duomenis. Tikslumas yra raktas sėkmingai paraiškai.

Pasitikrinkite Kreditinį Reitingą Prieš Pateikdami Paraišką

Prieš pateikdami paraišką, patikrinkite savo kreditinį reitingą. Geras kreditinis reitingas padidina jūsų galimybes gauti patvirtinimą. Naudokite nemokamus internetinius įrankius, kad sužinotumėte savo reitingą. Žinant savo reitingą, suprasite savo teisinį statusą.

Palūkanų normos ir Mokesčiai

Svarbu suprasti palūkanų normas ir mokesčius, susijusius su „Walmart“ kredito kortele. Čia pateiksime, ką turite žinoti.

Dabartinės palūkanų normos

„Walmart“ kredito kortelėje skiriamos skirtingos palūkanų normos pirkiniams ir grynaisiais pinigais išgryninta suma. Žinodami šias normas, galite geriau tvarkyti savo finansus.

Kintamasis metinių procentų tarifas pirkiniams

Pirkinių metinės palūkanų normos svyruoja nuo 19,48% iki 29,99%, priklausomai nuo jūsų kreditingumo. Atidžiai patikrinkite savo palūkanų normą prieš atliekant pirkinius. Kintamieji tarifai reiškia, kad jie gali keistis laikui bėgant.

Mokėjimo vėlavimosi metinis procentas už išankstines lėšas

Išankstinės lėšos turi kintamą 29,99% metinį palūkanų tarifą, paprastai aukštesnį nei pirkimo palūkanų tarifas. Vengkite naudotis išankstinėmis lėšomis, nebūtinosiomis atvejais, nes jos gali tapti brangios dėl aukštų palūkanų.

Mokesčiai

„Walmart“ kredito kortelės naudojimas susijęs su keliais mokesčiais. Svarbu juos žinoti, kad išvengtumėte nenumatytų išlaidų.

Metinis mokestis

„Walmart“ kredito kortelės neturi metinio mokesčio, todėl ji yra ekonomiška reguliariai naudoti. Galite mėgautis naudą nesirūpindami metiniais mokesčiais.

Vėlavimo mokestis

Jei praleisite mokėjimą, taikomas vėlavimo mokestis. Mokestis gali būti reikšmingas, todėl visuomet mokėkite laiku. Laiku atlikti mokėjimai padeda išvengti papildomų išlaidų. Reguliariai tikrinkite savo sąskaitų apžvalgas.

Užsienio mokėjimo mokestis

Naudojantis savo kortele užsienyje, gali kilti užsienio mokėjimo mokestis, paprastai skaičiuojamas kaip tam tikra procentinė transakcijos suma. Būkite budrūs dėl šios išlaidos keliaujant; ji gali greitai pridėti prie užsienio pirkinių kainos.

Valdykite savo paskyrą atsakingai

Kreditinės kortelės atsakingas valdymas yra svarbus išsaugant gerą finansinę sveikatą. Štai keletas patarimų, kaip padėti Jums išlikti keliose:

  • Mokėkite laiku, kad išvengtumėte vėlyvų mokesti ir palūkanų mokesčių.
  • Reguliariai stebėkite savo paskyrą, kad sekėtumėte išlaidas ir nustatytumėte bet kokį neleistiną pavedimą.
  • Nustatykite paskyros įspėjimus, kad gautumėte pranešimus apie mokėjimų terminus ir įtarimą keliančią veiklą.
  • Išnaudokite apdovanojimus išmintingai, juos išpirkdami maksimaliam naudai.

Klientų aptarnavimas

Klientų aptarnavimas yra pasiekiamas telefonu ar el. paštu dėl bet kokių klausimų ar problemų su jūsų kredito kortele.

Banko telefono numeris ir Banko adresas

Jei reikia pagalbos, paskambinkite numeriu 1-877-860-1250 arba siųskite laišką adresu 702 S.W. 8th St., Bentonville, AK 72716. Klientų aptarnavimas pasiruošęs padėti su bet kokiais klausimais; šie kontaktiniai duomenys užtikrina, kad turėsite prieigą prie reikiamos paramos.

Atsakomybės apribojimas: Pateikta informacija skirta tik bendriems tikslams. Patikrinkite informaciją nepriklausomai, kad užtikrintumėte jos tikslumą.

Galutiniai įspūdžiai apie „Walmart“ kreditinės kortelės paraiškos procesą

Interneto svetainėje „Walmart“ kreditinės kortelės gavimas yra paprastas ir naudingas dažniems pirkėjams. Sekite nurodytas žingsnis, kad užtikrintumėte sklandų paraiškos procesą. 

Atsakingas savo sąskaitos tvarkymas ir supratimas apie palūkanų normas ir mokesčius padės jums išnaudoti visą savo kortelės potencialą. Klientų palaikymas yra prieinamas bet kokiems klausimams ar problemoms, su kuriais galite susidurti. Mėgaukitės apdovanojimais ir pranašumais, kuriuos suteikia jūsų „Walmart“ kreditinė kortelė.