Как да кандидатстваме за карта Amazon Rewards Visa Signature

Целта на тази статия е да ви насочи през процеса на кандидатстване за Amazon Rewards Visa Signature карта. Ще се запознаете с предимствата на картата, изискванията за квалификация и стъпките за кандидатстване.

Тази информация ще ви помогне да вземете информирано решение. Нека започнем да използваме на максимум тази изгодна възможност.

ADVERTISEMENT

Преглед на картата за награди на Amazon Rewards Visa Signature

Chase Bank предлага картата за награди на Amazon Rewards Visa Signature. Тази карта осигурява разнообразие от награди и предимства, което я прави популярен избор за честите клиенти на Amazon. 

Картата произлиза от партньорството между Amazon и Chase и има за цел да подобри преживяването по време на пазаруване. Потребителите спечелват точки при покупките и се наслаждават на допълнителни привилегии. 

Тя е предназначена за онези, които желаят да максимизират своята пазарна мощ. Разбирането на тази карта може да ви помогне да извлечете най-доброто от нейните функции.

ADVERTISEMENT

Разбиране на Amazon Rewards Visa Signature картата

Тази карта предлага различни функции, които привличат различни видове разходи. Ще се възползвате от стабилна структура на награди и допълнителни предимства.

Структура на наградите

Структурата на наградите е ясна и насърчителна. Печелите точки за покупки, които могат да бъдат използвани за различни ползи.

Точки за покупки в Amazon

Получавате 3 точки за всеки долар, който изразходвате за покупки в Amazon. Тези точки могат да бъдат използвани за отстъпки и други награди. 

ADVERTISEMENT

Това предимство е идеално за честите клиенти на Amazon, тъй като максимизира спестяванията във всяка покупка.

Точки за други покупки

За покупки извън Amazon, вие получавате 2 точки за всеки долар в бензиностанции, ресторанти и аптеки.

Другите покупки ви носят 1 точка за всеки долар. Това ви осигурява награди за различни видове разходи. Това е универсална функционалност за всекидневна употреба.

Допълнителни ползи

Тази карта предлага ползи извън точките за възнаграждение. Тези функции подобряват общото ви преживяване и спестявания.

Няма годишна такса

Тази карта не взема годишна такса, което я прави изгоден избор за потребителите. Можете да се насладите на всички предимства на картата без годишна такса, което е привлекателно за разумни потребители.

Без такси за валутни операции в чужбина

При използването на тази карта в чужбина, няма да плащате такси за валутни операции, което значително спестява на пътниците.

Това ви позволява да правите покупки по целия свят без допълнителни разходи. Идеално е за често пътуващите.

Пътуване и защита при покупка

Картата предлага защита при пътуване и покупки. Това включва пътуване застраховка и удължени гаранции за покупки. 

Тези защити осигуряват спокойствие при пътуване или правене на значителни покупки. Те добавят допълнителна стойност на картата.

Лихвени проценти и такси

Разбирането на лихвените проценти и таксите е от съществено значение. Този раздел обяснява какво може да очаквате.

ГОДИШНА ПРОЦЕНТНА СТАВКА ЗА ПОКУПКИ

Картата предлага промоционална ГПС от 0% за 6 или 12 месеца за покупки на стойност от $50 или повече. След периода на промоцията се прилага променлива ГПС от 19,49% до 27.49%. 

Това може да помогне за управлението на големи покупки в началото, но е важно да знаете какви са лихвите след това.

ГОДИШНА ПРОЦЕНТНА СТАВКА ЗА ПРЕНОСИ НА САЛДО И ВЪТРЕШНИ ПРЕТОЧНИ ПЛАЩАНИЯ

Преместванията на салдото и вътрешните преточни плащания обикновено имат по-високи годишни процентни ставки. Проверете конкретните лихвени проценти. Бъдете внимателни с тези транзакции, тъй като те могат донесе допълнителни разходи.

Глобална лихва за допълнителен доход

Глобална лихва за допълнителен доход се прилага при пропускане на плащания. Тази лихва може да бъде значително по-висока от обикновената лихва. Важно е да извършвате плащания навреме. Избягването на глобите спестява пари.

Други такси

Съществуват други такси като такси за закъснение при плащане и такси за върнато плащане. Те могат да се натрупат, ако не се управляват правилно. 

Важно е да сте осведомени за тези потенциални такси. Поддържането на преглед помага за избягване на ненужни разходи.

Изисквания за квалификация

Трябва да отговаряте на определени изисквания за квалификация, за да кандидатствате за кредитната карта Amazon Rewards Visa Signature. Този раздел описва основните изисквания.

Изисквания за кредитен рейтинг

За да се квалифицирате за тази карта, обикновено ви е необходим добър или отличен кредитен рейтинг, обикновено 700 или повече

Кредиторите използват вашия кредитен рейтинг, за да оценят вашата платоспособност. Поддържането на висок рейтинг подобрява шансовете ви за одобрение.

Изисквания за доходи

Кандидатите трябва също да отговарят на конкретни изисквания за доходи. Необходимо е да имате стабилен доход, за да докажете вашата способност да погасите.

Това може да включва заплата, инвестиции или други източници. Предоставянето на доказателство за дохода е от съществено значение по време на кандидатстването.

Други критерии за участие

Други критерии включват битието на 18 години и да разполагате с валиден Социален номер. Обикновено се изисква пребиваване в САЩ. 

Също така трябва да разполагате с стабилна финансова история. Спазването на тези критерии помага за гладкото потребителско кандидатстване.

Процес на кандидатстване

Кандидатстването за Amazon Rewards Visa Signature Card включва няколко стъпки. Този раздел ще ви напътства през процеса.

Подготовка за кандидатстване

Преди да кандидатствате, се уверете, че разполагате с всичката необходима информация. Проверката на кредитния си рейтинг също е критична стъпка.

Събиране на необходимата информация

Съберете личната си информация, включително вашия номер на социално осигуряване и данни за доходите си. Имайте готова и вашата трудова история. Тази информация помага за попълването на заявлението точно, а бъдейки подготвени може да ускори процеса.

Проверка на Кредитния Резултат

Проверете кредитния си резултат преди да кандидатствате. Знанието за вашия настоящ резултат помага за създаването на реалистични очаквания. Използвайте надеждна услуга за проверка на кредит. Това ви осигурява, че отговаряте на кредитните изисквания на картата.

Ръководство за кандидатстване стъпка по стъпка

Следвайте тези стъпки за гладък процес на кандидатстване. Можете да кандидатствате онлайн или по телефона.

Онлайн процес на кандидатстване

За да кандидатствате онлайн, следвайте тези стъпки:

Процес на кандидатстване чрез телефон

За да кандидатствате по телефона, следвайте тези стъпки:

  • Обадете се на номера за обслужване на клиенти, предоставен от Chase.
  • Предоставете необходимите лични и финансови данни.
  • Попитайте за всички въпроси, които имате относно картата.
  • Завършете процеса на кандидатстване с представителя.

Какво да очаквате след като подадете заявление?

Разберете стъпките, които следват след подаването на заявлението си. Това включва времевата линия за одобрение и активиране на картата.

График на одобрение

След като направите заявление, обикновено получавате решение в рамките на 7-10 работни дни. Някои кандидати могат да получат незабавно одобрение. Ако се изисква допълнителна информация, може да отнеме повече време. Бъдете търпеливи и проверявайте статуса на вашето заявление онлайн.

Получаване и Активиране на Картата

След като бъде одобрена, ще получите картата си по пощата в рамките на 7-10 работни дни. Следвайте инструкциите, за да активирате картата си, което може да се направи онлайн или по телефона. След активирането, можете да започнете да използвате картата си.

Клиентска поддръжка

Клиентската служба на Chase Bank е на разположение за помощ по време на процеса на кандидатстване и за въпроси или проблеми.

Обслужването на клиенти на Chase Bank и адресът

За помощ се обадете на номера за обслужване на клиенти на Chase Bank на 1-888-280-4331. Също така може да ги посетите или пишете на техният адрес: 410 Terry Ave. North, Seattle, WA, 98109-5210.

Техният екип за поддръжка е готов да помогне със заявлението за карта. Запазете тази информация наблизо за всички въпроси.

Отказ: Моля, прегледайте условията и условията на картата преди да кандидатствате. Тези подробности са от съществено значение за разбирането на вашите отговорности и предимства.

Финални думи за кандидатстване за карта за награди Amazon Rewards Visa Signature

Разбирането как да кандидатствате за картата за награди Amazon Rewards Visa Signature е лесно. Като следвате посочените стъпки, гарантирате гладък процес на кандидатстване.

Запомнете да подготвите всичката необходима информация и да проверите кредитния си рейтинг предварително. За всяка помощ, клиентската поддръжка на Chase Bank е на разположение. Този наръчник предоставя всички основни детайли, за да ви помогне да започнете.