Walmart luottokorttia – Miten hakea verkossa

Hakiessaan Walmart-luottokorttia usein ostoksilla käyvien asiakkaiden kannattaa olla askeleen edellä. Tämä artikkeli opastaa sinut läpi verkkohakuprosessin.

Saat tietää kortin ominaisuuksista ja eduista sekä kuinka hyödyntää niitä saumattomasti. Noudata näitä vaiheita aloittaaksesi etujen nauttimisen heti tänään.

ADVERTISEMENT

Mikä on Walmart-luottokortti?

Tämä luottokortti tarjoaa ostajille joukon etuja, mukaan lukien palkinnot ja säästövaihtoehdot, joiden avulla he voivat parantaa ostoskokemustaan.

Walmartin luottokorttien tyypit

Jokainen kortti tarjoaa erilaisia etuja, jotka sopivat ostostarpeisiisi.

Walmart Rewards Card

Tämä kortti tarjoaa mahtavia palkintoja ilman kuukausimaksuja tai minimisaldoja. Voit ansaita 3% käteispalautuksen Walmartissa ja nauttia maksuttomasta yli varojen menemisestä.

ADVERTISEMENT

Capital One® Walmart Rewards® Card

Tienaa 5% käteispalautusta Walmart.comissa ja 2% kaupoissa. Saat myös 1% käteispalautusta kaikkialla muualla, missä Mastercardia hyväksytään.

Hyödyt ja palkinnot

Nämä ominaisuudet parantavat ostoskokemustasi ja auttavat säästämään rahaa.

Käteispalautustarjoukset

Näillä korteilla voit ansaita käteispalautuksia jokaisesta ostoksestasi. Nauti 3 %:n käteispalautus Walmartissa ja paljon muuta.

ADVERTISEMENT

Erikoisrahoitusvaihtoehdot

Nämä kortit tarjoavat erikoisrahoitusta oikeutetuille ostoksille, maksuttoman ylijuoksutuksen ja 3,00 %:n vuosittaisen korkotuoton säästöille.

Oikeuskelpoisuusvaatimukset

Sinun tulee täyttää tiettyjä edellytyksiä hakeaksesi Walmartin luottokorttia. Alla on luettelo pääkriteereistä:

  • 18 vuotta tai vanhempi
  • Yhdysvaltain asukas
  • Voimassa oleva sosiaaliturvatunnus
  • Hyvä luottopisteet

Miten haetaan tätä luottokorttia verkossa?

Tämän luottokortin hakeminen verkossa on helppoa ja kätevää. Noudata näitä vaiheita täyttääksesi hakemuksesi tehokkaasti.

Vaiheittainen hakuprosessi

Aloita vierailemalla Walmartin luottokorttihakemuksen verkkosivustolla. Täältä löydät kaiken tarvittavan tiedon.

Vieraile Walmart luottokorttia -hakemuksen verkkosivustolla

Mene viralliselle hakemussivulle. Varmista, että verkkosivusto on turvallinen ja alkaa “https.”

Tämä takaa tietojesi suojan. Aloita hakuprosessi napsauttamalla sopivaa linkkiä.

Valitse haluamasi korttityyppi

Valitse Walmart Rewards -kortin ja Capital One® Walmart Rewards® -kortin välillä. Lue kunkin kortin edut ja päätä, kumpi sopii sinulle parhaiten. 

Napsauta haluamaasi korttityyppiä hakeaksesi sitä. Tämä vie sinut seuraavaan vaiheeseen prosessissa.

Täytä henkilötiedot

Syötä tietosi tarkasti, mukaan lukien koko nimesi, osoitteesi ja henkilötunnuksesi. Tarkista kaikki tiedot ennen jatkamista. Tarkkuus on tärkeää sujuvan hakuprosessin varmistamiseksi.

Tarkasta käyttöehdot

Lue huolellisesti annetut käyttöehdot. Ole tietoinen korkoista, maksuista ja muista tärkeistä tiedoista.

Ennen jatkamista varmista, että hyväksyt ehdot. Tämä vaihe on ratkaisevan tärkeä tulevien väärinkäsitysten välttämiseksi.

Lähetä hakemus

Kun olet tarkistanut kaiken tiedon, lähetä hakemuksesi. Tarkista virheet ennen lopullista lähettämistä. 

Klikkaa lähetä-painiketta lähettääksesi hakemuksesi tarkastettavaksi. Kun se on lähetetty onnistuneesti, saat vahvistuksen.

Vinkkejä onnistuneeseen hakemukseen

Lisätäksesi hyväksymisen mahdollisuuksia, seuraa näitä hyödyllisiä vinkkejä.

Varmista Tarkat Tiedot

Anna tarkka ja täydellinen tieto koko hakemuksen ajan. Virheet voivat johtaa viivästyksiin tai hylkäämiseen. Tarkista tiedot ennen lähettämistä. Tarkkuus on avain onnistuneeseen hakemukseen.

Tarkista luottopisteesi ennen hakemuksen jättämistä

Ennen hakemuksen jättämistä tarkista luottopisteesi. Hyvä luottopiste lisää mahdollisuuksiasi saada hyväksyntä. Käytä ilmaisia verkkotyökaluja selvittääksesi pisteesi. Tietäminen pisteesi auttaa sinua ymmärtämään kelpoisuutesi.

Korot ja maksut

On tärkeää ymmärtää korot ja maksut, jotka liittyvät Walmartin luottokorttiin. Tässä mitä sinun tulee tietää.

Aktuellit korot

Walmartin luottokortilla on erilaiset korot ostoksia ja käteisnostoja varten. Tietäminen näistä koroista voi auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin.

Muuttuva vuosikorko ostoille

Ostoille määritelty vuosikorko vaihtelee välillä 19,48 % ja 29,99 % luottokelpoisuutesi perusteella. Tarkista korkosi huolellisesti ennen ostosten tekemistä. Muuttuvat korot tarkoittavat, että ne voivat muuttua ajan myötä.

Käteisnostojen vuosikorko (APR)

Käteisnostojen korko on 29,99 %, yleensä korkeampi kuin ostoissa sovellettava korko. Vältä käteisnostoja, elleivät ne ole välttämättömiä, sillä niistä voi tulla kalliita korkean koron takia.

Maksut

Walmartin luottokorttiin liittyy useita maksuja. On olennaista olla tietoinen näistä välttääkseen odottamattomia kuluja.

Vuosimaksu

Walmart-luottokortissa ei ole vuosimaksua, mikä tekee siitä kustannustehokkaan säännölliseen käyttöön. Voit nauttia eduista ilman huolta vuosittaisista maksuista.

Myöhästymismaksu

Jos unohdat maksun, myöhästymismaksu veloitetaan. Maksu voi olla huomattava, joten maksa aina ajallaan. Aikataulussa pysyminen auttaa välttämään lisäkustannuksia. Tarkista laskusi säännöllisesti.

Ulkomaiset tapahtumamaksut

Kortin käyttö ulkomailla saattaa aiheuttaa ulkomaisen tapahtumamaksun, yleensä tietyn prosenttiosuuden tapahtuman määrästä. Ole tarkkana tämän suhteen matkustaessasi; se voi nopeasti kasvaa ulkomailla tehtävissä ostoksissa.

Hallitse tilisi vastuullisesti

Oman luottokorttisi vastuullinen hallinta on avain hyvään taloudelliseen terveyteen. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua pysymään oikealla tiellä:

  • Maksa laskut ajoissa välttääksesi myöhästymismaksut ja korkokulut.
  • Tarkkaile tiliäsi säännöllisesti seurataksesi menoja ja tunnistaaksesi mahdolliset luvattomat tapahtumat.
  • Aseta tilille hälytyksiä saadaksesi ilmoituksia eräpäivistä ja epäilyttävästä toiminnasta.
  • Käytä palkintojasi viisaasti lunastaen ne maksimaalista hyötyä varten.

Asiakastuki

Asiakastukea on saatavilla puhelimitse tai sähköpostitse kaikkiin kysymyksiin tai ongelmiin liittyen luottokorttiisi.

Pankin puhelinnumero ja pankin osoite

Jos tarvitset apua, soita numeroon 1-877-860-1250 tai kirjoita osoitteeseen 702 S.W. 8th St., Bentonville, AK 72716. Asiakaspalvelu on valmis auttamaan kaikissa asioissa; nämä yhteystiedot varmistavat, että sinulla on pääsy tarvitsemaasi tukeen.

Vastuuvapauslauseke: Tarjottu tieto on tarkoitettu yleisiin tarkoituksiin. Vahvista tiedot itsenäisesti varmistaaksesi tarkkuuden.

Lopulliset ajatukset Walmart-luottokorttihakemusprosessista

Walmart-luottokortin hakeminen verkossa on suoraviivaista ja hyödyllistä usein ostoksilla käyville. Noudata kuvattuja vaiheita varmistaaksesi sujuvan hakemuksen.

Oman tilisi vastuullinen hallinta sekä korkojen ja maksujen ymmärtäminen auttavat sinua hyödyntämään korttiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastuki on käytettävissä mahdollisten kysymysten tai ongelmien varalta. Nauti Walmart-luottokorttisi mukana tulevista palkinnoista ja eduista.