Oğuzhan KOÇ Notaları Heyecandan

Türkiye’nin en popüler sanatçılarından biri olan Oğuzhan Koç, yeni şarkısı “Heyecandan” ile sevenlerini bir kez daha büyüledi. Şarkının sözleri ile notası arasındaki uyumlu birliktelik, parçayı dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Şarkı Sözleri

ADVERTISEMENT

Heyecandan şarkısı, romantik bir aşk hikayesi anlatıyor. Şarkının sözleri, hayatında ilk kez aşık olan bir kişinin hissettiklerini yansıtıyor. Şarkıda ayrıca aşkın gücü ve neşe verici yönleri de vurgulanıyor. Şarkı sözleri şöyle:

“Beni ben yapan, her şeyime dokunan, beni sarıp saran sensin. Gülüşündeki tatlılık, seninle dünyayı unutup, bir sen ve ben olmak istiyorum. Heyecandan izin ver bana, seni sevebileyim sen gülümsediğinde, beni mutlu edebileceğini bilirsin der gibi. Heyecandan izin ver bana, dünya dursun istiyorum, sana sarılabileceğimiz an kadar.”

Şarkı Notaları

ADVERTISEMENT

Heyecandan şarkısının notası, şarkının romantik havasını yakalamak için ideal. Şarkının nota düzenlemesi, akustik gitar akorları ve piyano notaları ile bezenmiştir. Ayrıca şarkı, vokal için de oldukça uygun bir tempoda.

Şarkının notaları şöyle:

G Am F G
Beni ben yapan her şeyime dokunan

ADVERTISEMENT

G Am F G
Beni sarıp saran sensin

G Am F G
Gülüşünün tatlılığı seninle dünyayı unutup

G Am F G
Bir sen ve ben olmak istiyorum

C G Am
Heyecandan izin ver bana

C G Am
Seni sevebileyim sen gülümsediğinde

C G Am
Beni mutlu edebileceğini bilirsin der gibi

C G Am
Heyecandan izin ver bana

C G Am
Dünya dursun istiyorum

C G Am
Sana sarılabileceğimiz an kadar

Oğuzhan Koç, müziği ve sözleri bir arada kullanarak, Türk müzik dünyasında kendine özgü bir yer edinmiştir. “Heyecandan” şarkısının sözleri ve notaları ile Oğuzhan Koç, sevgi dolu bir dünyada kalpleri ısıtıyor.